Sana zorla kal diyemem , kör karanlıkta duysam ismini, yinede sen diyemem Sonsuzluk misali çürür yüreğim , sensizliğin ateşinde ….Durmaksızın seni anlatır , akan her bir damla ….Ardından haykırdıklarımsa , bana senden kalan aşk adı altında , son veda..!!..
Bir oyun olsa gerek ..Hani sen hep kaçan,, ben ise hep hep …..!!Zifiri karanlıkta , gözümün önüne gelen sadece gidişinde ki son birkaç saniye…!!Hani geçmese zaman , sensizlik kokmasa her bir köşesi kalbimin , gururum duvarlar örmese …Hayalinle böylesine yaşarken ..”GİTME” diyemezdim varlığına …!!
Hani bu oyun olmasa , gidişindeki canımı yakan birkaç saniyeyi yine yaşayabilseydim eğer ,,Gururumu ellere peşkeş çekmiş, yaşanan bir mevsimlik aşkı , boş sayfalara yazıp roman diye satar olmuştum….Ağlarken güldüğüm ,gülerken adını andığım , buram buram sensizlik kokan gecelerimde ..Bir yıldız kayar ,bana yabancı, sana cok yakın …!!
Anladın mı tüketilmenin ,dibe vurmanın ve de en önemlisi , hayatında ölüm sıfatı taşıyan birkaç saniyenin , ömründen çaldığı yılları…Hissede bildin mi ? Yüreğimdeki SÖNEN KALBİNİ..!!
Sana zorla kal diyemem….
Bu gidişe dur diyemem ….
Eller seni böyle sevsede …
İnan göremem ..!!!
“Bilemem hasretin öbür yüzünü ,bilemem gidişinle yüreğimde açılan yaranın derinliğini…!!”
Gecenin en zifirisinde……..
Gökyüzüne dalıp gittiğinde ;
“Göremem oyunlar içinde oynadığın oyunların , başrolünde ki anlamını …”
Bir yıldız kayınca anla ki;
“Anla ki yaşanan her neyse ,benden çalıp götürdüğün hep hep hep!!
SÖNEN KALBİMDİ ….!!!!
………….::::::::::::::::::F.K&UĞUR:::::::::…………….