Terk-i Diyar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

...:::...вєη∂єη вυ кα∂αя...:::...

YazarMesaj
Aykut
ADMİN
Aykut

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi Doğum tarihi : 28/08/95
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/02/10
Yaş Yaş : 29
Nerden Nerden : Edirne

...:::...вєη∂єη вυ кα∂αя...:::... Empty
MesajKonu: ...:::...вєη∂єη вυ кα∂αя...:::...   ...:::...вєη∂єη вυ кα∂αя...:::... I_icon_minitimePerş. Mart 04, 2010 11:35 pm

Anladım ve hep anladıklarıMLa kendimden bir sayfa daha karaladım..

Sana ömrüm dedim , ömrüme sebep dedim ya.. hani aşkı bilmez sersefil yüreğin varmış onuda sonradan

sayende öğrendim ...

Bu gece inan sana son vedam,inan yaşanan ne varsa bir kalemde silme sırası bu sefer bende..

Merak etme gözyaşlarımın tek sebebi, '' Aşkı aşk diye sattığın beyaz zevk damlaları değil ''.. Hani girişinde,

ışıklarından gözü çalan renkli perdeler ve kaliteli harcanan namus meydanıda değil... Tek sebebi, senin gerçek yüzünü

görüp.. Senden vazgeçmem be gülüm..

Saatler geçmesede, takvimlerden bir gün daha geçecegini biliyorum.. Geceyi gündüze katıp her dumanda hayalini

kuracağımıda... Ben sana değer verdim , sana değer verdim kitapsız .. Ölmek bu olsa gerek hemde yaşarken ölmek..

İnan sileceğim gözyaşlarımı, aşkı bir parça zevke satan sana en yakışanı yapıp gülüp geçeceğim bende başka tenlere..

Hani belki seni arayacağım , Her başka gözde ve her başka dokunuşta, cana can karatan o sıcaklığının eşsiz tadını arayacağım

Belki bulamayacağım ama inan bana,seni başkalarında yaşatmayı başaracağım..

Seni öyle sevdim, öyle deli sevdimki ,yeri geldi kendimden vazgeçtim de bir senden geçemedim

Seni öpmeye kıyamadım.. Ellerim titerdi sana her dokunuşta ve her bir zerresinde gülüşünün ...

Susar kalırdım öylece, gözlerinde son bulurdu gülümsemelerin en tatlı dünleri..

Anladım ve hep anladıklarımda kendimden bir parça daha ben yitirdim.. Takvimlerden bir gün daha karaladım

Anladım sen beni hakketmemişsin, başka tenlerde çoktan zevkini sürdüğün aşkınla beni harcayıp kül etmişşsin..

Benden Bu Kadar Yarim ;

Alıp götürdüğün mutluluk,beni benden aldığın her saniye HATRINA..

Şimdi çeker giderim ;

Solgun sayfalarda kendime de bir çizgi atıp yüreğin en serseri halinde sana son kez veda ederim..

Bavulumda Kırık kalbim ;

Aldıkların hatrına geride herşey al sende kalsın .. Ben kırık kalbimde seni söndürecek başka tenlerde bulurum..

Seni SEVMEM İÇİNDE BİR SEBEPTE KALMAMIŞKEN İNAN BU SANA SON VEDAM OLUR...

...:::... Benden Bu Kadar ...:::...

Uğur Altıntaş
https://terk-idiyar.yetkin-forum.com

...:::...вєη∂єη вυ кα∂αя...:::...
1 sayfadaki 1 sayfası