Anlıyorum çoktan zevkini sürdügün yatakların sözcüsü olmuş bedenin dokunma sana çok yakışmış...
Namus denen illete bırak sen ve senin gibiler dokunmasın... Siz ona önce aşk adını koyarsınız ardından beyaz leke diye
ellerde zevkini sararsınız ... Siz tek gecede satarsınız biz uğruna şarkılar yazıp majörlerde sizi şarkı diye satarız...
Şimdi sus artık tek kelime etme..Kelimeler çoktan anlamını yitirmiş, satılık ruhuma etiketi çoktan koymuşsun
Bu kadar ucuzmuydu ? iki bacak arası kadar rahatmıydı seni seviyorum denen sözün anlamının yitirmesi..? Yada benmi çok inanmıştım sana
ölesiye ömrüne ömür dercesine..? Şimdi sus tek kelime etme.. Sıra bende tıpkı aşkı sattıgın beyaz yataklar gibi seni beyaz sayfalarda,
harcama sırası bu sefer bende... Varmı alan ? İki bacak arası aşkın öyküsü..? Son model sahte aşklara...
Hadi şimdi sen aç bacaklarını girecek birini bulursun nasıl olsa... Etiketin hazır bende yapıştırma sırası banada gelecek...
Şimdi ben bu beyaz sayfada da seni sana kusayım alkışlanayım..Sen aşkı kirlet ben aşkına şarkılar yazayım.. Sen gecenin koyu renginde
başka tenlere konu ol.. Ben sözcün olayımm.. Sen aşkı sat .. Ben etiketiyle seni sunayım.. Sana çok yakıştı..
Aşkın faişe yüzü..''Bacak arası aşk'' varmı alan bir tane kaldı?
Etiketin benden sana,hiç bozma çok yakıştı..!
Uğur Altıntaş