Terk-i Diyar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

..::.. BeDaVa..::..

YazarMesaj
Aykut
ADMİN
Aykut

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi Doğum tarihi : 28/08/95
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/02/10
Yaş Yaş : 29
Nerden Nerden : Edirne

..::.. BeDaVa..::.. Empty
MesajKonu: ..::.. BeDaVa..::..   ..::.. BeDaVa..::.. I_icon_minitimePerş. Mart 04, 2010 6:21 pm

..::.. BeDaVa..::.. Untitl10 ..::.. BeDaVa..::.. 5048_910
NOT: Arkadaşlar, hani sevipte kandırılanlar, bir yol var,birde yolun sonu varYA..İşte biz bunu bizi kandırıpta yolun sonuna gelmişlere yazdık... [ F.K ]

[ F.K ]...

Etiketi çakma kızlarla konuşunca, ucuzluğunu anlıyorum... Gözümde küçülüyorsun..!
Fiyatı kredi kartına taksitle, olan aşkın her harcayışta yok alıyor.. Kalbimin Bankasında..! Krizmi vurdu senide? açık arttırmaya çıkarmışsın zarları.! Dur..! Bozma oyunu, zarları iyi sakla düşeş gelirse hayatına, mars edersin belki NaMuS denen illeti.. Sende haklısın ,dar geliyor artık kalbin başka tenlere.. Yer açmak istiyorsun geceliği 100 TL . sevişlere...!

[ Uqur ]...

Susma..! Sen alışkınsındır evetlerin en zevk kokan hallerine ve çoktan asmışsındır reklamını, odaların senli geçen anlarına, 5 dakikalık zevk uğruna...! Takvimlerden her düşen gün, sana yakışan bir başka etiket, zamanla anlıyorum.. Yarı fiyatına bir girene bir bedava .. Sahne hemen hemen hep aynı, loş ışıklar, bir yatak ve 100 TL . ye başrol senin ..! Görüp, geçiren her tenin, bıraktığı izle sen V.İ.P olmuşsun bu pazarda ...! ŞaŞıRmadım.

[ f.k & uqur ] ...

Sevişinin sahteliğine katıyorsun çığlıklarını, yankılanan her çığlık sana müşteri topluyor..Çok ucuza satıyorsun be ..Hadi aşkını geçtim bedenin daha değerli olmalıydı ...ŞaŞıRdım...

F.K & Uqur
https://terk-idiyar.yetkin-forum.com

..::.. BeDaVa..::..
1 sayfadaki 1 sayfası