Terk-i Diyar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

F.k & Uqur

YazarMesaj
Aykut
ADMİN
Aykut

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi Doğum tarihi : 28/08/95
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/02/10
Yaş Yaş : 29
Nerden Nerden : Edirne

F.k & Uqur Empty
MesajKonu: F.k & Uqur   F.k & Uqur I_icon_minitimePerş. Mart 04, 2010 6:18 pm

Ellern elleri acıtıyrmu?Benm dokunmaya kıyamadgm tenini.Acıtan her dokunş bnlİğni çalıyr snden,habern yok!.Zorlama kendni,unutamycaksn çekip gidişmi.Başka kollarn 5 dklık zevkine,meze olurkn,hain yüreqn.Açılan en büyk yara,ben olark kalıcm! anlamadN,anlamycaksn.Yaban ellerde gün geçtkçe kaybolacksn.Kayboluşlrn karnlk gölgesnde,admı fısldayack hasrt sana!Gözyaşlarnla ıslann dudaklarnda,ölüm gbi kalack adm,SON HATIRA.! [ F. K ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Sen bilirsin bitirmişsin zaten ben gözünden akan yaş olmşum sen bende çoktan eskiyen bir yara olmuşsun sen 5 dk.larda konu ederken bana çok yabancı bedenini ben çoktan
gitmiş olacağım benli dünlerinden unut artık karanlıgında yoklugumun aynaya her baktıgında canlanacak satılmış.delikanlının solgun durgun bakışı Her doğan günde beni anacaksın
ellerimin degdigi her yer yanacak ben susacagım ben beni benden alan son güneşe aldanıp yakacagım sana dair ne varsa sen duracak sadece 5 dk. sığdırdırdıgın zevklerde yanacaksın sabah olacak göreceksin ölüm tadında yoklugumu son bir hatıra olacak yalan gözlerinde !!! [ Uqur ]
https://terk-idiyar.yetkin-forum.com

F.k & Uqur
1 sayfadaki 1 sayfası