Terk-i Diyar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ADI YOK ...!!!

YazarMesaj
Aykut
ADMİN
Aykut

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi Doğum tarihi : 28/08/95
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/02/10
Yaş Yaş : 29
Nerden Nerden : Edirne

ADI YOK ...!!! Empty
MesajKonu: ADI YOK ...!!!   ADI YOK ...!!! I_icon_minitimePerş. Mart 04, 2010 6:15 pm

sabahta uyanıyorum sana .. eflatun perdenin arasından sızan güneş ,yatagın senin tarafında ki gözlerimi kamaştırıyor .. bilmeden sana aglıyorum , istemeden kokluyorum yastıgını .. farkında degilim, hayalinin tek sırdaşım oldugunu …

Şimdi en garibi solan yüregimin ,bitmeyen “la” notasında cıkan bir sarkı . .

Bak ben aglıyorum
Utanmıyorum yenilmekten karşında
Bak ben aglıyorum
Utanmıyorum aşk için savaşmaktan..!

Duvarda bir resmin var .gecenlerde baka kaldım .. koskoca odada o masum yüzünün tek bir fotografı ve aşkına yenik düşmüş bir adam .. hıckıra hıckıra aglıyor …gözleri kanlı , elleri titriyor..yanı başında bir 70 lik.. sek içiyor..

Bu gün, işte bu gün kahrolası bu gün, beni benden alısın .. işte bu gün, gecen senenin ardından utanmadan haykırdıgım, ilk gün bu gün .. aşkına esir kalmıştım .. ardımı dönüp gitmeye yetmiyor gücüm .. anladım taştan degilmiş yüregim .. duvarlarına her carpısımda yanan canımdan anladım ..

Aynalar küskün bana .. gözleri gülümseyen adam yok artık ..ne eskilerden kalma bir ugur yasıyor ..ne de aşkını İstanbul a gömmüş bir fatih var karsında ..

Tutamayacagım ,bir söz daha veriyorum kendime ,UNUTACAĞIM diye .. ve gülüyorum kendime .. ne kadarda sendeymişim ..ne kadar da aşkının esiriymişim ..

4 mevsim gecti üzerinden .. ben hala o soguk kış akşamındayım .. bogazın sert rüzgarına karşı , gözyaşlarımı siliyorum unutamıyorum .. anlamıyorum , anlayamıyorum .. seni senden cok seven halime yanıyorum .. ve bir sigara daha yakıyorum .. nefesin bildigim İstanbul havasına karsı .. dudaklarımda sana dair son bestemin sözleri …

“bilsem severmiydim .
sana senden çok deger verirmiydim ..
sana uzaktan bakmak yerine
o gözlerinde kaybolmayı seçermiydim ..
denedim başaramadım .
her defasında hayaline yenik düştüm
engel olamadım ..
boguluyorum sessizliğinde..
Şimdi bir şey söyle bana .
beni sana esir yapan ,
,Yada……”

. ….:::::. [imza F.K & Uqur]