Terk-i Diyar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

MuTlu OlsaK..!

YazarMesaj
Aykut
ADMİN
Aykut

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 103
Doğum tarihi Doğum tarihi : 28/08/95
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/02/10
Yaş Yaş : 29
Nerden Nerden : Edirne

MuTlu OlsaK..! Empty
MesajKonu: MuTlu OlsaK..!   MuTlu OlsaK..! I_icon_minitimePerş. Mart 04, 2010 6:14 pm

Bitmeyen bir sen vardın bende... Tıpkı bitmeyecek dediğimiz aşkımız gibi solmayacak sandığımız gönlümün senli kısmı gibi..
Üzülmüyorum sanma içten içe hesaplaşıyorum aynadaki yansımamla ve saati durdurup kolumda Dünya durmuşcasına sana içiyorum...
yatagın kapıya bakan kısmına bakarak yatıyorum geceleri komidinin tam üstündeki senli resimdeki güleç delilkanlının hatıralarını yaşıyorum...
Her gece aynı sahne .. Aynı ışıklar aynı gözler ve aynı delikanlı uğuruna bir ömüre " EVET " demeye en cesaretli olan...

Dalar gibi oluyor gözlerim senli sabahlara uyanma ümidiyle, anlamaya çalışıyorum benden çaldığın yılları..Tamda Uğuru ararken
yitirilmişler sokagının en tozlu kaldırımında..Gerçi orada bile çoktan gömdülerya kara topraga seni benden çalarak gülüm..
Bugün bu oniki saatin her bir altmış dakikası,senli geçtiğimiz her sokagın başı,evimizin dört odası ve bende dokunduğun her yer kabukları çatlamış
yaralarıma yara açtı farkındayım olan oldu biten bitti gülüm bizim bu sevda masalımızda burada son buldu ...Ben hala aynı gözlerle sensizlige nasır tutmuş sabahlara meydan okuyorum
Aynı adımlarla aynı yerleri geziyorum..Aynı odada geriye kalan bir duvarlık resmine bakarak hayalinle konuşuyorum da
BİR DEGDİGİN YERLERE ÇARE BULAMIYORUM GÜLÜM... Sende haklısın

OLAN OLMUŞ ..
GİDEN GİTMİŞ..
HER ZAMAN SONRADAN ANLARMIŞ İNSAN..
SOLAN SOLMUŞ, BİTEN BİTMİŞ GÜLÜM ...
ŞİMDİ KEŞKE;
BURDA OLSAN , BANA BAKSAN ..
SONRADA SUÇUMU YÜZÜME HAYKIRSAN.
BİRAZ KIZSAN HATTA DARILSAN..
SONRADA YİNE YÜZÜME BAKIP MUTLU OLSAM MUTLU OLSAK..!!!

[ Uğur ALTINTAŞ ]
https://terk-idiyar.yetkin-forum.com

MuTlu OlsaK..!
1 sayfadaki 1 sayfası