Terk-i Diyar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Biri Ben , Biri O Küçük Kadın ve Kıskançlık

YazarMesaj
Tuğçe KuşLu..!!
ADMİN
Tuğçe KuşLu..!!

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 54
Doğum tarihi Doğum tarihi : 20/01/91
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/02/10
Yaş Yaş : 33
Nerden Nerden : İsTanBuL..!!

Biri Ben , Biri O Küçük Kadın ve Kıskançlık Empty
MesajKonu: Biri Ben , Biri O Küçük Kadın ve Kıskançlık   Biri Ben , Biri O Küçük Kadın ve Kıskançlık I_icon_minitimeC.tesi Şub. 27, 2010 8:45 pm

Şimdi Arkanda kalanlara bakıyorum .Yanımda kimler var merak ediyorum .Bir ben birde o küçük kadın.Daha geridekileri göremiyorum Onlar Çoktan başka yaşayışlarda kaybolmuşlar.Şimdi Kalanlardan .Biri ben Biri de o Küçük Kadın.Ne kadar kıskansam da ona bakıyorum .Sen bile bu kadar incelememişsindir ona gülüyorum.Delice sevmedin ikimizi de bunu biliyorum.Ama Kıskançlık bu ne kar başa çıkamıyorum.Bazen oluyor geceleri kendi düşlerimde boğuluyorum.O da yazabiliyor ya yazmaktan kaçıyorum.
Biri Ben. Büyümemiş Büyümemekte ısrarlı bir çocuk , her seven gibi kıskanç bazen fite fesat.Çok incittiğimden yorgun bir ruh..Gülücüklere sığınan bir dolunayım.
Biri O küçük kadın. Buram ,buram kadın kokan o elbisesi küçük vücudunda çok da yakışmış durumda.Sessizlikten bıkmış raks ediyor işte hayatla.
Kıskançlık. Küçücük kalbimden çıkabilen öfke , hırs ve yırtıcılığın toplamı.Karşımdakini kenara atsam.Kendimi yakan alevlerde kül oluyorum.Onu ateşe atsam günahını vebalini boynuma alamıyorum.Estirebileceğim tufanları artık tutamıyorum.
Oysa sen ne onunsun ne benim.Aslında sen zaten sevmeyi hiç bilmedin.Biri ben biri de o küçük kadın ikimizden birini yada diğerlerini hiç seçemedin

Biri Ben , Biri O Küçük Kadın ve Kıskançlık
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir Kadın NasıL Gider??